Клубовете от Висшата Лига на спешна среща

Двубоят между Брайтън и Арсенал от 30-ия кръг на Висшата лига бе отложен. По програма срещата трябваше да се играе на 14 март от 17:00 часа, но ще бъде отложена, след като стана ясно, че мениджърът на „топчиите“ Микел Артета се е заразил с коронавирус.

Клубовете в Англия ще имат спешна среща, на която да се реши какво ще се случи с мачовете. От Висшата лига обявиха в четвъртък вечер, че всички срещи остават по програма, но това беше преди новината за Артета. Футболист на Челси също е с положителна проба.

Първи случай на заразен с коронавирус футболист в Англия

Трима играчи на Лестър, които са със симптоми за коронавирус, са под карантина, както и защитникът на Манчестър Сити Бенжамен Менди.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още