Кристиан Димитров на лов за диви свине (СНИМКИ)

Валери Станков Валери Станков

Футболистът на Ботев Пловдив Кристиан Димитров се похвали във Facebook с улова си на внушителна по размери дива свиня. Животното е било повалено лично от него, с първия изстрел и тежи 180 килограма. Зъбите на свинята са с размер между 25 и 27 сантиметра. Това е третата свиня, която Димитров плячкосва в горите край град Девин, където прекарва почивните си дни преди пролетния полусезон. Само преди седмица той уловил още две диви прасета.

Според местните ловджии, 180-килограмовата свиня е най-голямата убита в България през тазгодишния ловен сезон.

22-годишният защитник написа във Facebook: „Какво бихте направили, ако видите това нещо да тича срещу вас? Приключвам годината с трофей“.

Антон Карачанаков от Царско Село също се похвали със сериозен улов. Неговата плячка е от две диви свине, но значително по-малки, в сравнение с 180-килограмовия улов на Димитров.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още