Кубрат Пулев говори непосредствено след юбилейната си 30-а победа на професионалния ринг. В Коста Меса, Калифорния, той срази Анджей Вавжик с единодушно съдийско решение. Полякът избута до края на мача, след като на два пъти беше пращан в нокдаун.

Кобрата заяви, че не е напълно задоволен от представянето си. Българският боксьор в тежка категория призна, че е обмислял да се откаже, непосредствено, преди да излезе на ринга, защото е бил с температура.

„Противникът беше труден за намиране с удари. Аз от година и нещо не съм играл и ми трябваше време да намеря ритъма си и да разтъпча ринга. Новата година ще ми донесе и нов късмет, сигурен съм. Трябваше да го бия и още по-убедително. Винаги изисквам много повече от себе си. Не се задоволям с постигнатото, макар че до известна степен съм доволен. Можеше и по-добре да се спря, но при така поставените условия победата не е лош резултат. Преди мача имах температура и пазехме това в тайна. Дори и сутрина имах температура. Говорихме с щаба дори да откажа мача. Тук в САЩ винаги имам някакви драми, но да благодарим на Господ", каза 42-годишният Пулев пред bTV.

„Не искам да правя дългосрочни планове. Стъпка по стъпка. Догодина мисля да изиграя още по-сериозен мач, а защо не и за титла. Трябва да гоним постижения", продължи той.

„Година и половина без бокс ми повлия. Не съм толкова разчупен и обигран. Рингът ми липсваше на мускулите, на краката... Много наши познати дойдоха от всички краища на Америка, за да ни подкрепят. Това е уникална подкрепя. Поздравявам и цяла България", каза още Кобрата.

Тервел Пулев подгря мача на брат си Кубрат с категорична победа

Кобрата с 30-а юбилейна победа! Поляк оцеля 10 рунда като по чудо след два нокдауна

Скандал с допинг ченгета преди мачовете на братя Пулеви

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS