Кубрат Пулев: Руис ще ми е по-удобен от Джошуа, мога да бия и двамата

| Бойни спортове, Спорт

Кубрат Пулев заяви, че може да победи и Анди Руис, и Антъни Джошуа в спор за световната титла в тежка категория. Родният боксьор говори пред медиите при завръщането си от Щатите, където записа 28-ата си победа на професионалния ринг, след като победи Райдъл Букър по точки.

Кобрата допълни, че може би Анди Руис ще бъде по-удобния за него съперник. Той също така бе категоричен, че мачът за световната титла няма начин да бъде организиран в България, но за него няма значение къде точно ще се проведе.
"Мога да победя и Анди Руис и Антъни Джошуа. Всичко е въпрос на мотивация, тренировка. Руис ще ми е една идея по-удобен. Нищо не се знае - Джошуа бе трагичен в последния си мач. Ще решим къде ще е този мач. Със сигурност няма да е в България, но за мен няма значение къде ще е. Може да е в Англия, в Саудитска Арабия. Няма значение. Готов съм. Чувствам се много силен, имам много опит и се надявам да тренирам здраво и да победя", обясни Пулев.

Кобрата: Ще се бия за мечтата на баща ми, не за пари

Пулев концентриран: Чакам Джошуа или Руис

Кобрата гледа към световната титла след бой по американец

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още