Кубрат Пулев за Суши, Андреа, щастието и съветите към българите

dsport.bg

Кубрат Пулев сподели своите съвети към българите, а освен това говори за останалия вече в миналото скандал с Джени Суши и за раздялата с Андреа.

"Перфектно, както винаги, както всеки божи ден", започна Пулев пред bTV на въпрос как се чувства. "Винаги се чувствам добре, независимо от препятствията и проблемите. Така се научих. Да остана стабилен и винаги щастлив."

Кобрата: По-добре, че не победих Кличко, щях да съм прекалено голям

"Не ми е било лесно, всички тези години, които съм се трудил за нито една стотинка. За да стигна дотук, не ми е било лесно. Доволен съм от това, което направих и постигнах."

"Бях си и тогава положително настроен, може би не чак толкова. Човек няма смисъл да хленчи, като нещо не му харесва, става и прави нещо в тази насока."

Относно скандала със Суши, Пулев коментира: "Приключил е, взех си поуките, извиних се на хората. Аз съм шегаджия, но някой път хората не разбират моите шеги. Някой път трябва да си премервам и шегите."

"Тези големи специалисти - не беше нищо стойностно. Не съм убил човек. Това е просто една целувка. В България се целуваме за здравей, за здрасти, за чао."

"Знаят, че няма резон подобно нещо (да заведат лично дело б.р.). Тя беше приятелка с всички нас. Това не е нещо фалшиво. Тя спря да вдига телефона както се забавлява цяла нощ на наша сметка. Сега след всичко случило се започна пак да вдига телефона на хората от екипа."

"Доста сухо ще е, ако трябва да попиташ някое момиче, дали може да го целунеш."

В студиото Кобрата бе поздравен с видео на племенника си Аспарух. "Едно интелигентно дете, дете, което не ме съмнява, че някой ден ще бъде голям човек, истински голяма фигура, защото е много интелигентен и различен от всички останали. Спуках се от смях с него. С едно прекрасно име Аспарух. Слабост ми е определено. Ще стане голям човек."

А дали самият той ще има наследници? "Още седи това ми желание и няма да угасне. Ще се боря, докато го постигна. Борбата е и от самите себе си. Не можем да виним."

"Любовта не е лесно нещо. Любовта е движещата сила, която ни бута и ни кара да сме живи. Ще видим как ще се наредат нещата."

"Не сме (заедно с Андреа б.р.), разделихме се, но ще видим, не се знае нищо."

Кобрата коментира и своята емблематична реплика "Продължаваме напред": "И тогава го казах. Когато кажа нещо, го изпълнявам и го правя както трябва. Аз продължих напред. Тази реплика стана мотивираща за много хора. Казват ми как след операция моите думи им дават сила. Щом хората им е дало подкрепа, за мен това е много."

А какво би казал на всички българи, които са с ниско самочувствие и не вярват на държавата си? "България няма парите на всички останали. България е райско кътче за мен и така ще остане. Имаше изказвания на хора, които не можах да повярвам. Едно момиче каза, българка във Вегас, че в България е много влажно. До такава степен сме чуждопоклонници. Може би от социализма, от режима, като границите са затворени, всичко навън ни се вижда хубаво. Нямаме самочувствие. Да си вирнал носа не е самочувствие. Истинското самочувствие е да застанеш лице в лице."

"Да бъдат здрави, със силен дух и да вярват в себе си. Духът е силата, която човек има. Да вярват в себе си, да обичат България. Държавата сме ние."

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още