Лечков следи отблизо националите

Отговорникът за националните отбори и вицепрезидент на БФС Йордан Лечков следи отблизо подготовката на тима преди контролата с Парагвай и европейската квалификация срещу Чехия. Бившият футболист е на базата на "лъвовете" в столичния квартал "Бояна", като освен, че гледа внимателно какво се случва с отбора върти обиколки и поддържа форма на едно от игрищата в комплекса.

Както е известно Лечков внесе жалба в Софийски градски съд срещу вписването на Михаил Касабов за президент на родната централа. Според него решението колегата му да бъде вписан начело на БФС е нелигитимно. Лечков също така заяви пред dsport.bg, че именно той трябва да наследи Борислав Михайлов, тъй като така е по устав.

Утре България приема Парагвай на Националния стадион "Васил Левски", като началото на приятелската среща е 19:00 часа. В неделя пък момчетата на новия селекционер Георги Дерменджиев ще се изправят срещу Чехия в последен мач от евроквалификациите.

Лечков с контра - внесе жалба срещу Касабов

Венцеслав Стефанов: Не разбирам Лечков, Касабов трябва да продължи до нов Конгрес

Касабов пас: Не знам дали мога да насроча Изпълком

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още