Локомотив Пловдив представи новият екип и запази партньорството с букмейкър (ВИДЕО)

dsport.bg

Локомотив Пловдив ще играе с нов екип през сезон 2022/23. „Черно-белите“ ще се обличат с екипировка Хома, с която доскоро играеше националния отбор на България.

Титулярната фланелка на клуба е решена в традиционното черно-бяло райе.

„Били сме партньори с г-н Колев и в БФС, и в Левски. Той познава нашия професионализъм. Имаме вече един период на работа с Локомотив Пловдив. Сега дойде момента да се обвържем с 3-годишен договор. Може да обещаем професионална работа и добро партньорство и да можем да дадем възможност на феновете да стигат по-лесно и бързо до продуктите на Локомотив Пловдив. Локомотив ще бъде облечен с високотехнологични продукти от последната колекция. Локомотив ще има ексклузивитет“, каза Валентин Николов представител на компанията, която ще облича клуба.

В същото време бе обявен нов договор с WINBET. “Радвам, се че имаме такъв партньор. Ще бъдам в постоянна комуникация и да имам обратна връзка с това дали нашия партньор е доволен от взаимотношенията ни и да търсим нови възможности“, каза Павел Колев.

„Winbet е горд партньор на Локомотив. Договорът е за 3 години и се надявам, че сътрудничеството ни ще бъде успешно. Това е втори пореден договор с клуба. Компанията е доволна от партньорството в момента. Финансовите параметри няма да ги разкриваме“, заяви представителят на компанията Десислава Иванова.

Павел Колев: Поемам ангажимент на абсолютна публичност в Локомотив Пловдив

Собственикът на Локо Пд представи Павел Колев и каза: 4 месеца търсихме точния човек

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още