Михаил Касабов: Нямам проблеми с Лечков, питайте него за жалбата му

dsport.bg

Временният вицепрезидент на БФС Михаил Касабов заяви, че все още няма яснота дали ще може да насрочи Конгрес на централата. Той застана начело на родния футбол, след като Борислав Михайлов подаде оставка. Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков обаче подаде жалба срещу вписването на Касабов за президент и заяви, че той трябва да довърши мандата, както е по устав.

"Получи се добър мач срещу Парагвай. Момчетата показаха желание. Попитайте Лечков за жалбата му срещу вписването ми за президент на БФС, както и затова дали имам право да насроча Изпълком на федерацията. Аз проблеми с него нямам", обясни Касабов.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев пък заяви, че единствено клубовете у нас имат право да излъчат новия президент на БФС. Според него, само когато имаме добри детско-юношески школи, тогава ще имаме добър футбол.
"Няма да коментирам кой трябва да е новият президент на БФС. Това клубовете трябва да го решат. Трябва да ни бъде представена програма за работа със школите и тогава може да коментираме развитието на българския футбол", каза Кралев.

Газихме в калта на дъното и срещу Парагвай

Йордан Лечков: Да сте чули да говоря за Конгрес? Бърза работа нямаме

Венцеслав Стефанов: Не разбирам Лечков, Касабов трябва да продължи до нов Конгрес

Касабов пас: Не знам дали мога да насроча Изпълком

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още