Наско Сираков: Левски не е създаден, за да се спасява, създаден е да успява

| БГ футбол, Левски

"Левски не е създаден, за да се спасява. Той е създаден да успява", това заяви легендата на "сините" Наско Сираков веднага след като обяви в интервю за БТВ, че е готов да получи акциите на Левски. 

„Каквото и да кажа за Левски ще е малко. Левски ме е изградил, Левски ми е дал всичко, направил ме е това, което съм. Аз също съм дал много на Левски и мисля, сигурен съм, убеден съм, че мога да дам още много. Ако ми се отдаде възможност – ще го направя“, продължи Сираков.

Сираков: Готов съм да взема акциите на Левски, призовавам Божков и Попов да направят последната крачка

Той говори емоционално и за подкрепата на феновете към клуба; ""Ние ще се оправим със сигурност. С това, което направиха феновете – шапка до земята. Това е без аналог. Ние ще се оправим, пак ще успеем. Дано аз да съм преносителят на акциите. Те по същия начин ще бъдат и в Бобата Жечев, толкова ще бъдат и на Стефан Аладжов, на Кирил Ивков, на Гонзо, на всички, които са дали живота и здравето си за Левски. Толкова ще бъдат на всички привърженици. И ще направя така, че всеки един привърженик на Левски, в която и точка на земното кълбо да се намира, да се чувства собственик на този отбор", завърши Наско Сираков. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още