НКП: Пълна подкрепа за пътя, поет от Стоилов и Ивков

dsport.bg

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с официална позиция след проведената среща в Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов". В нея те заявиха категоричната си подкрепа за старши треньора Станимир Стоилов и изпълнителния директор Иво Ивков и отправиха апел към мажоритарния собственик Наско Сираков, наричайки го "Пазителя на акциите".

Ето какво написаха от НКП:

"На проведената среща с ръководството на клуба, имахме възможността да получим отговори на екзистенциални за Левски въпроси.

Пълната конструктивност на дискусията бе нарушена от липсата на мажоритарния акционер и собственика на компанията, управляваща Левски.

На база на чутото от Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров, присъстващите привърженици се обединихме около тезата, че корпоративният модел на управление, особено когато управляваща корпорация е външна за Левски, е неприемлив. Най-малкото, защото отговорността е силно размита.

Ние искаме Левски да се управлява от левскари, които работят на Герена и носят отговорността лично!

Поради тази причина, заявяваме категоричната си подкрепа за пътя, поет от Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. Евентуална смяна на когото и да е от двамата силно ще ни разтревожи.

Надяваме се Пазителя на акциите да подходи с мъдрост и мисъл за родния си клуб! Очакваме и собственика на компанията, управляваща Левски, да оцени правилно своя бизнес интерес, който изисква силен Левски! В името на нашия клуб, ние сме отворени за дискусия с липсващите ключови фигури днес, в подобен формат, т.к. отворените въпроси остават!"

Станимир Стоилов: Срещата мина перфектно

Иво Ивков: Имам сериозни различия със Сираков, ще видим дали могат да бъдат изгладени (ВИДЕО)

Стоилов: Левски не е социален дом, има футболисти, които трябва да се борят за местата си (ВИДЕО)

Левски започна с победа поредицата контроли на „Герена“

Тити Папазов и баскетболният Левски дариха 7600 лева по сметката за НАП

Мъри за Левски, Сираков, Ивков и националния отбор

Сираков: Бъдещето на Левски ще е по-добро от миналото в последните 3 години и от настоящето

Уелтон: Целта ни е място в Европа, Стоилов е с огромно сърце и се държи като баща с мен

Илиян Стефанов под въпрос за Левски – Локомотив София

Сдружението ''Левски на левскарите'' вече е акционер в клуба

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още