Павел Колев: Бъдещето на Левски не е розово, не знам дали ще изкара до края на сезона

Георги Атанасов Георги Атанасов

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите след срещата си с фенове от Националния клуб на привържениците. Той заяви, че положението на клуба изобщо не е розово, но все още не може да даде ясен отговор докога Левски ще продължи своето съществуване при тези обстоятелства и дали ще успее да изкара до края на текущия сезон.

Думите на Павел Колев:

„Не мога да кажа дали ще го има Левски. Обсъдихме каква е ситуацията към днешна дата и как членовете на НКП могат да помогнат“.

„Колко още ще издържи Левски зависи какви постъпления ще има. Коментирахме възможности за кампании за закупуване на карти, активизация на привържениците през пролетния дял от сезона, възстановяване на членски карти и т.н“.

„Бъдещето не изглежда розово към днешна дата. Няколко пъти казах тази седмица, хоризонтът ни е много къс. Другата седмица ще мога да кажа до кога Левски може да издържи“.

„Дали аз ще работя в Левски или не е най-малкият проблем. Не знам какво се случва с акциите. Нямам контакт с Божков от 10 дни“.

„Футболистите изглеждат спокойни, значи са добри артисти. Имаха предимство да не са в България през този период. Предполагам, че бързо ще се потопят в нашата обстановка. Треньорът е важен, за да играем добре срещу ЦСКА и в другите мачове“.

„Мога да кажа дали Левски ще съществува като знам с какъв бюджет ще работим. Опциите са много. Ситуацията в момента е патова. Не виждам какъв ход може да се направи, за да се оправи ситуацията“.

Вижте повече:

Степан Хиндлиян: От случващо се в Левски са доволни някои други хора

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още