Селекционерът на Сърбия Драган Стойкович говори в Разград преди утрешния двубой с България в европейските квалификации.

„Няма никакви новини около отбора. Идваме в добро състояние в Разград, радваме се, че ще играем на този добър стадион, на прекрасен терен. Благодаря на Бога, че всички са здрави. Тактиката ли? Ще излезем с отбора, който може да спечели този двубой. Няма да подценим никой, имам голям респект към вашия отбор. Млад отбор, който иска да се доказва“, заяви Пикси Стойкович относно това, дали в тима има кадрови проблеми.

Той открои някои от основните фигури в състава на Българи: „С пълен респект излизаме срещу България. Вашият отбор има Десподов, Чочев, Делев, Илиев, Груев - сериозни играчи. Който ги подцени, ще има проблеми. За нас не е проблем един час по-малко или повече кога ще се започне срещата. Младен Кръстаич е мой добър приятел. За първи път се изправям срещу сърбин, ще бъдем фокусирани спрямо нашия съперник. След мача пак ще бъдем приятели“.

„Всеки мач за нас е финал - това казахме преди квалификациите. Това е финал № 3. Идваме да наложим своя стил на игра и да победим. На първо място задачата ми е да видя какво ще прави моят отбор. Анализирали сме какво правят българите, разбира се, но приоритет ни е нашето представяне утре“, каза още легендата на Сърбия.

Георги Иванов: Внушенията, че нашите играчи са оставили хаос в съблекалнята, са манипулация

В Литва останаха разочаровани от вида, в който националите оставиха съблекалнята (СНИМКА)

Гонзо: В БФС не е ставало дума за смяна на Кръстаич

Елитен английски съдия ще ръководи България – Сърбия в Разград

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS