Починалият български боксьор е друг

Борис Станчов се е боксирал под самоличността на Исус Величков

dsport.bg

Борис Станчов е починалият български боксьор по време на галавечер в Албания. Първоначално информацията, която дойде от Българския професионален боксов съюз бе, че починалият е Исус Величков.

Оказва се обаче че Станчов се е боксирал под самоличността на Величков и всъщност той е трагично починалият.

В Youtube се появи и видео от мача на Станчов с Ардит Мурджа, в което се вижда моментът, в който като че ли българинът губи съзнание. Няма го обаче моментът, в който изглежда Мурджа нанася фаталните удари по съперника си.

Справка показва, че Станчов няма опит (поне официален) на професионалния ринг, а според някои информации той и Величков са братовчеди.

Самият Исус Величков написа във Facebook: "Почивай в мир, шампионе. Винати ще те носим в сърцето си."

Сестрата на Станчов пък написа, че според нея има нередни неща в случилото се с брат ѝ. Според нея пък треньорът на боксьора е напуснал Албания веднага след случилото се.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още