Шест положителни проби за коронавирус във Висшата лига

Висшата лига обяви, че има шест положителни резултата за коронавирус. В последните дни бяха направени 748 проби на играчи и служители на елитните клубове, като след тях е станало ясно, че има шестима болни. 

В Англия: Инспектори следят за спазването на правилата по време на тренировка

"Висшата лига може да потвърди, че в неделя и понедделник бяха тествани 748 футболисти и служители на клубовете в елита. От тях шестима души са дали положителни проби. Те са от общо три клуба. Тези, които са дали положителни проби ще трябва да останат под карантина за срок от 7 дни. Висшата лига няма да оповести имената на заразените и клубовете поради правни причини. Въпреки това сме длъжни да съобщим последните данни", се казва в изявлението на ръководството на Висшата лига.

Отборите във Висшата лига подновяват тренировки

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още