Славчев: Един човек размахва някакви проекти, долу ръцете от светинята Левски

Стефан Стоянов Стефан Стоянов

Новият футболист на Левски Симеон Славчев говори пред медиите. Полузащитникът на „сините“ коментира темата за новия закон, който може да доведе до финансов колапс на клуба. Той призова „долу ръцете от светинята Левски“.

„Добре минава всичко. Най-важното е, че сме здрави, няма контузия. Всичко е супер за момента. За сега в съблекалнята ми харесва какво виждам, надявам се и от другата страна да е същото. При Хубчев винаги колективът е бил на първо място. Гръбнакът на отбора се запазва“, започна Славчев.

Левски с открита тренировка в Сандански

Робърта се присъедини към лагера на Левски

Симеон Славчев сподели какво смята, че е нужно на „сините“, за да направят силен пролетен дял от сезона:

„Най-вече колективът и новите футболисти да се впишат добре в тактиката и изискванията на треньора. Всеки тренира на максимума на възможностите си. За последната една година се върви във възходяща линия – в структура, йерархия, организация. Нивото е европейско, за България отлично“.

Полузащитникът направи съпоставка между Спортинг Лисабон, където прекара няколко години от своята кариера, и Левски:

„Различни величини са. Доста години нямат спортни успехи, имат си големи проблеми в ръководството, даже доста големи. Мисля, че Левски се доближава откъм база, съоръжения и структура на клуба се доближава до Спортинг“.

„Какво се случва със собственика Божков е далеч от моите задължения. Всичко в клуба върви нормално. Футболистите са концентрирани върху работата. Единственото, което бих искал да кажа е долу ръцете от светинята Левски. Един човек размахва някакви проекти и иска да вкарва някакви неща. В миналото, не трябва хората да забравят, последните три години от неговото управление какви ги е свършил – как се подиграва с майките на деца с увреждания и какви абсурдни идеи е имал не само в българския, но и европейския парламент. Това не е моя работа“, коментира Славчев темата за новия закон за хазарта, който Валери Симеонов предложи.

Славчев сподели, че няма търпение да се изправи срещу ЦСКА, но трябва да се мисли стъпка по стъпка:

„Нека вървим стъпка по стъпка, имаме още един лагер да направим, още да изясним някои неща в тактика. Амбициите на Левски са винаги високи. Отборът, който виждам, е готов за подвизи. За първи път се надявам да бъда част от този мач (Левски – ЦСКА). Ще оставя сърцето, душата си, абсолютно всичко, което имам на терена за Левски. Детска мечта е да играя на „Герена“ да усещам адреналина, емоциите“.

„Както върви клуба, съвсем скоро трябва да вземем трофей. В съблекалнята всичко е спокойно, ако визирате нещата, които се тиражират по медиите, всички сме спокойни, концентрирани сме изцяло на терена, в тренировъчния процес и нищо друго не ни касае, защото то е близко до акъла, но си има закони, конституции, които няма как да бъдат нарушени“, завърши оптимистично Славчев.

Чуйте повече в прикаченото аудио!

Васил Божков с официална позиция: Некомпетентни политици ще направят ангажиментите ми към Левски неизпълними

НКП на Левски иска среща с Бойко Борисов

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още