Сложиха мениджъра на Уест Хем под карантина

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс е бил сложен под карантина заради съмнения за зараза от коронавирус. Също важи и за още няколко човека от щаба на "чуковете". Причината е, че те са били в контакт с мениджъра на Арсенал Милек Артета, за когото стана ясно, че е болен от COVID-19. 

Официално: Спряха Висшата лига до 3 април

Ръководството на Уест Хем пусна специално изявление по случая, в което съобщи, че всички в досег с Артета са поставени под домашна карантина. Арсенал и "чуковете" играха миналия уикенд.

Микел Артета е болен от коронавирус

"Поради факта, че част от екипа на Уест Хам е бил в директен контакт с мениджъра на Арсенал по време на мача на "Емирейтс" през уикенда, клубът взима превантивни мерки и тези личности са под домашна карантина", се казва в изявлението на лондончани.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още