Стоилов: Сдружението трябва да бъде стожер на левскарщината (ВИДЕО)

dsport.bg

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов се кандидатира за член на Управителния съвет на „Левски на Левскарите“. Мъри сподели, че сдружението трябва да бъде стожер на левскарщината, както и че новият Управителен съвет трябва да изпълни предвиден план за работа.

На въпрос какво го е амбицирало да се включи в изборите за нов Управителен съвет на сдружението „Левски на Левскарите“, Станимир Стоилов отговори: „Амбицията е, за да може да продължаваме да популяризираме сдружението, което е моя мечта от много дълго време, защото в света големите клубове се управляват точно под тази форма като Байерн Мюнхен, Реал Мадрид и Барселона. Виждате, че исторически стоят като топ клубовете в света. Това е просто една добра идея, която се развива и се отказва като най-голямата организация на феновете на Левски. С моето присъствие в сдружението искам да заяви, че искаме да го развиваме и популяризираме“.

„Аз мисля, че като за начало имахме един добър старт на сдружението, защото хората, които се занимаваха със създаването и учредяването, а след това и на Управителния съвет свършиха страхотна работа. Периодът е прекалено кратък, за да даваме някакви оценки, но аз виждам положителните неща. Оценката ми е изключително положителна и за това смятам, че сдружението, управителният му съвет и председателят няма от какво да се срамуват. Трябва да продължим да развиваме сдружението „Левски на Левскарите“, заяви Станимир Стоилов.

„Целта на сдружението е да се обединим и да помагаме на Левски, най-вече с членския внос, който ще влиза, да бъде финансова помощ за клуба – това беше идеята, а не да се измества идеята за сдружението, че иска да вземе акциите. То трябва да помага финансово на клуба и да бъде стожер на левскарщината. Това беше първоначалната идея и трябва да я развиваме. Новият Управителен съвет и стария, няма значение, трябва да продължи развитието си и същевременно има план, по който се работи, но трябва и да се доразвие и да се работи по него. Накрая на този Управителен съвет и на председателя да се направи отчет точно какво е свършено по плана, а не да говорим като не се знае какво си свършил. Това се прави, за да можем ние членовете да питаме от тях какво са свършили“, завърши старши треньорът на Левски.

Левски с първа тренировка в София

Мъри: Ако Левски е достатъчно силен, няма да зависи нищо от противниците (ВИДЕО)

Стоилов: Ще бъдем като ескимоси, престъпление срещу футбола е да започваме на 11 февруари (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ