ТВ канал на Левски може да разреши въпроса с телевизионните права

dsport.bg

Телевизионен канал на Левски, който да бъде част от платения пакет „Диема Екстра“ може да бъде решението на казуса с телевизионните права на българското първенство.

Това разкри един от популярните фенове на „сините“ Васил Колев, който след Общото събрание разкри, че участва в преговорите с телевизията, излъчваща мачовете.

Както е известно, от Левски и ЦСКА са недоволни от разпределението на сумата и към момента заявяват, че няма да подпишат новото споразумение.

Колев сподели, че има идея за създаването на телевизионен канал Левски ТВ, по който да се излъчват домакинските мачове на тима като при такъв вариант „сините“ да заработват средствата си на база на абонатите на клубната телевизия.

Собственикът Наско Сираков също заяви, че предстоят преговори с Нова телевизия, но към момента позицията на клуба остава непроменена. „Нашата позиция не се е променила на милиметър. Предстоят ни разговори с Нова телевизия, другата седмица се надяваме да имаме нещо по-сериозно като отговор от тяхна страна. Ако има каквото и да е, ще бъдете уведомени. Със сигурност няма да подпишем договор, това е сигурно. Когато имаме конкретни решения, тогава ще ги изкараме пред обществеността. Левски в нито един момент не е поискал една стотинка от парите, които взимат другите клубове. И няма да го направим.“

Прочетете всичко важно след Общото събрание на Левски:

Сираков: Това е най-тежкият момент в историята, но заедно ще накараме Левски да лети

Акционерите не освободиха досегашния Управителен и Надзорен съвет на Левски

Левски без промяна в позицията за телевизионните права, отказва да подпише

ТВ канал на Левски може да разреши въпроса с телевизионните права

Хиндлиян: Нямам повод да съм оптимист след Общото събрание

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още