Все по-силни гласове в Испания за спирането на Примера и Сегунда дивисион 

В Испания се усилва натискът за спирането на провеждането на мачовете от Примера и Сегунда дивисион. Асоциацията на футболистите излезе с позиция, в която настоява за прекратяването на първенствата в страната. 

Шефът на Примера: Ако правителството каже ще спрем първенството

Капитаните на повечето отбори в Ла Лига са на мнение, че шампионатът трябва да бъде прекратен. Те предпочитат мачовете да не се провеждат, отколкото двубоите да се играят пред закрити врата. 

Синдикатът на футболистите в Испания иска спирането на първенствата

“Защо играем при закрити врата и първенството не е спряно, както беше направено в други категории? Не сме ли всички еднакви? По-важно ли е здравето на 15-годишно дете, което е изпратено у дома си и не ходи на училище? Ние сме хора преди да бъдем футболисти и не сме имунизирани срещу болестите”, се казва в изявлението на Асоциацията на футболистите в Испания.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още