WTA: Видео-разговорът на Пън Шуай с Томас Бах не е достатъчно доказателство, че всичко с тенисистката е наред

dsport.bg

Видео-разговорът на китайската тенис-звезда Пън Шуай с президента на Международния олимпийски комитет (МОК) Томас Бах не е достатъчно доказателство, че всичко с нея е наред, се къзва в официално изявление на женската тенис-асоциация (WTA). 

WTA уточнява, че продължава да се интересува и да се притеснява за състоянието на Пън. 

Тя разговаря чрез видеовръзка с президента на Международния олимпийски комитет Томас Бах, миналата вечер.

Разговорът продължи половин час, а Шуай благодари за загрижеността за нея. Пън разясни, че е на сигурно място в своя дом в Пекин, спокойна е и се чувства добре. Тенисистката допълни, че предпочита да не се показва много на публични места. Тя ще продължи спортната си кариера.

От Женската тенис асоциация обаче заявиха, че видео разговорът на Шуай Пън с Томас Бах не е достатъчно доказателство, че всичко свързано с нея е абсолютно наред.

Както е известно, местонахождението на 35-годишната Пън се превърна в световен въпрос миналата седмица, след като тя се оплака от сексуален тормоз от бивш вицепремиер на Китай.

МОК заяви, че изчезналата китайска тенисистка е жива и е добре

Шефът на WTA: Видеото, което се твърди, че показва Пън Шуай е “недостатъчно“ доказателство

Федерер и Надал изразиха загриженост за изчезналата тенисистка

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още