Анкетите показаха – близо 90% подкрепа за Димитър Бербатов

dsport.bg

Подкрепата за Димитър Бербатов от страна на футболните фенове в България е абсолютно категорична. Бившият нападател получава близо 90% от вота на запалянковците в няколко анкети, които различни медии организираха в дните преди конгреса.

Тази сутрин в сайта dsport публикувахме допитване до всички читатели кой трябва да бъде президент на футболната централа.

За няколко часа гласуваха 3 034 читатели на сайта. От тях 88,1% (2674 гласа) дадоха своя вот за Димитър Бербатов. Второто място остава за Борислав Михайлов с едва 7,2% от гласувалите или 217 гласа. Трети е Христо Порточанов с 1,6% от гласовете, а трети Георги Захариев с 1,3%. Четвърти се нарежда Ивайло Дражев с 1,2%, а последен е Христо Христов с 0,6% от гласовете на читателите.

Ден по-рано във фейсбук страницата на телевизионното „Пред стадиона“ също бе пусната анкета. Там 5 371 души реагираха под поста в социалната мрежа. 5 263 или 94,3% дадоха своя вот за Димитър Бербатов, Всички останали кандидати събраха около 1%, като най-много гласове от тази група получи Борислав Михайлов. Няколко единични гласа разделиха Ивайло Дражев и Христо Порточанов, а след тях се наредиха Георги Захариев и Христо Христов.

БФС опитва да попречи на делегати, критици на ръководството, да присъстват на конгреса

Петър Величков: Михайлов е получил милиони под формата на заплати и бонуси

Показаха документи как БФС пазарува на завишени цени

Фурнаджиев заяви, че всички делегати на конгреса са получили картите си

Димитър Бербатов призова Боби Михайлов да оттегли кандидатурата си, ако има морал

Мартин Петров: Не се съмнявам, че ще се поздравим с победата

Стилиян Петров посочи интересни имена, които „агитират“ за Михайлов

Разследване: Къде са 2 млн. евро от УЕФА за Националната футболна база?


 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още